Constructiewerk

Waar wij voor staan

Snel offerte aanvragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Freesletters laten frezen

Meer over constructiewerk

Een sterk frame is de basis van alle betrouwbare staalconstructies. Bij Machinefabriek Rinsma zijn wij gespecialiseerd in metaalbewerking op verschillende gebieden, waaronder kleine staalconstructies voor uw schuur, aanbouw of kleine bedrijfshal. Ook maken we veel staalwerk voor woningen en kunt u ook bij ons terecht als er maatwerk gewenst is. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de kennis en tools die nodig zijn om de beste staalconstructies voor uw project te maken. Groot of klein project, dat maakt voor ons niets uit.

Hoe gaan wij aan de slag om de staalconstructie van uw project te realiseren? Hiervoor zetten wij de juiste tools in. Zo maken wij gebruik van een modern 2D en 3D tekensysteem van Tekla. Tekla wordt wereldwijd succesvol gebruikt om de meest complexe staalconstructies te bouwen. De bouwtekeningen voor onze producties worden direct uit het 3D-model gegenereerd. Dit maakt fabricage en montage nauwkeurig en overzichtelijk. Onze tekeningen kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met BIM om samenwerking goed mogelijk te maken.