Trappen

Waar wij voor staan

Snel offerte aanvragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Freesletters laten frezen

Meer over trappen

Bent u op zoek naar een nieuwe stalen trap? Of heeft u een nieuw bedrijf geopend en is daar de wens voor een prachtige stabiele trap voor in de entree?  Wat voor stalen trap u ook in gedachten heeft, Machinefabriek Rinsma, vervaardigt verschillende soorten. Wij maken trappen op maat, dus vrijwel elke aanvraag kan worden behandeld. Stalen trappen zijn veelzijdig. Afhankelijk van de locatie, functie en vormgeving van de stalen trap wordt het meest geschikte staal gebruikt. Architecten, ontwerpers en wij zien de bijna onbeperkte mogelijkheden van het materiaal. Wij ontwerpen voortdurend nieuwe moderne stalen trappen aan de hand van uw persoonlijke wensen. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden. Aanvragen voor unieke stalen trappen of speciale wensen nemen wij graag in behandeling.

Soorten stalen trappen op maat

Wij zijn specialisten op het gebied van werken met staal en metaal. We kunnen verschillende stalen en metalen trappen vervaardigen. Hieronder een greep uit de verschillende soorten stalen trappen die wij op maat kunnen maken:

  • Stalen vluchttrap
  • Trappen met tussenbordes
  • Eenvoudige industriële steektrappen
  • Stalen wenteltrappen

Als u een keuze hebt gemaakt over welke soort stalen trap u wilt laten maken, moet er ook nog gekozen worden welke soort treden er geplaatst moeten worden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om de trap met houten treden te laten maken, of een volledige stalen trap waarbij de treden ook van staal zijn. Daarnaast kan er nog gekozen worden of u treden met antislip wilt of niet. En mocht er de wens zijn voor een nieuw of aangepast traphek, balustrade of muurleuning dan is dat ook zeker mogelijk bij Machinefabriek Rinsma.