Over ons

In 1947 is Machinefabriek Rinsma gestart aan de Kloekhorststraat te Assen.
Het bedrijf verhuisde in 1955 naar de huidige locatie aan de Industrieweg 18. Door al die jaren heen, is gebleken dat onze sterkste punten service, kwaliteit en flexibiliteit zijn.

Wij werken momenteel met 15 enthousiaste allround werknemers, zodat wij garant kunnen staan voor een persoonlijke afhandeling van de projecten.
Machinefabriek Rinsma BV heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van middelgrote staalconstructies voor nieuw- en verbouw. Deze worden veelal toegepast in bedrijfsgebouwen, industriehallen, sporthallen, en momenteel veel in de woningbouw en in het aardbevingsbestendig bouwen. Tevens produceren wij maatwerk trappen, bordessen, balkons, balkonhekken, kunstwerken en verrichten wij onderhoudswerkzaamheden, dit alles in Staal, RVS of Aluminium. Daarnaast is ons bedrijf tevens ingesteld op het realiseren van de kleinere, arbeidsintensievere projecten. Alle personeelsleden op de werkvloer en de montage zijn in het bezit van het VCA-certificaat dat staat voor veiligheid, kwaliteit en milieu. De kwaliteit van de geleverde producten wordt aangetoond door het verstrekken van CE conformiteitsverklaringen, Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde kwaliteitssystemen binnen de: NEN-EN 1090.

Naast bovengenoemde activiteiten, doen wij draai-,frees-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden.